Alarmsysteem voor bedrijven

Met een alarmsysteem verzorgd door Vlinck is uw bedrijfspand
volledig voorbereid op inbraak.

Vlinck alarmsystemen

Vlinck beveiligingstechniek wil haar klanten ontzorgen op gebied van alarmsystemen. Wij begrijpen dat de beveiliging tegen inbraak van cruciaal belang is, en daarom bieden wij hoogwaardige inbraakinstallaties aan. Door een persoonlijk adviesgesprek te houden met onze klanten, brengen we nauwkeurig in kaart wat voor u de meest effectieve en betrouwbare oplossing is. Of het nu gaat om een geavanceerde alarminstallatie voor uw bedrijfspand of een op maat gemaakt alarmsysteem.

Foto-alarmsysteem

De voordelen

U heeft altijd en overal zicht op uw pand met de gratis app

Een zichtbaar alarmsysteem schrikt criminelen af

Snelle signalering en reactie

VEB-erkend beveiligingsbedrijf en borg gecertificeerd

Alarmsysteem volgens eis verzekeraar/conform VRKI

Een passend alarmsysteem

Een alarmsysteem, ook wel inbraakinstallatie genoemd, is tegenwoordig voor de meeste bedrijfspanden een vereiste. Dit kan uw persoonlijke keuze zijn maar in veel gevallen wordt het ook door de verzekeraar geëist en dient het alarmsysteem te voldoen aan een bepaalde risicoklasse volgens de VRKI.

We denken graag met u mee

Aan de hand van een ontspannen gesprek met u maken wij een risicoanalyse en een beveiligingsplan voor uw situatie. Op basis van uw input en het intakedocument wordt uw risicoklasse bepaalt. Vervolgens werkt de beveiligingsadviseurs van Vlinck een voorstel voor u uit. Voor u zal dit bijvoorbeeld een alarmsysteem met SKG®** gecertificeerd hang & sluitwerk zijn en voor een ander een alarmsysteem met gronddetectie en (thermische) camera’s. Wij zoeken precies uit wat u nodig heeft en sluiten hier naadloos op aan.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste alarmsysteem? Neem dan contact met ons op. Een Vlinck beveiligingsadviseur helpt u graag verder!

Bekijk wat klanten van ons vinden

Jilis van Mourik

Gronddetectie alarmsysteem

Wat geeft nu een veiliger gevoel dan onzichtbaar en ruim vanaf uw bedrijfspand of woning een indringer signaleren? Is dit echt mogelijk? Ja, dit realiseert u met het toepassen van gronddetectie.

Zo werkt het

Onze Vlinck® gronddetectie is een innovatief en gepatenteerd ondergronds omtrek beveiligingssysteem. Het kan geïnstalleerd worden onder verschillende bovenlagen zoals gras, bestrating en asfalt. Omdat het systeem zich onder de grond bevindt is het volledig onzichtbaar waardoor een indringer wordt verrast en vroegtijdig wordt gesignaleerd. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om het systeem te lokaliseren en te saboteren. Een groot voordeel is dat deze oplossing onderhoudsvrij is en bijna vrij is van valse alarmen, mits de installatie juist is gemonteerd en afgesteld. Deze oplossing is uitermate geschikt voor terreinbeveiliging.

De Vlinck® gronddetectie is een geheel onderhoudsvrije speciale string. De seismische sensoren detecteren de drukgolven die door lopende personen worden opgewekt. Met Vlinck® gronddetectie kunt u de volledige omtrek van een bedrijfsterrein of privé woning beveiligen tegen ongewenste indringers. Op de sensoren geven wij een garantie van 10 jaar.

Onze Vlinck® gronddetectie is goed te combineren met onze overige beveiligingsoplossingen zoals:

 • Alarmsysteem
 • Camerabewaking
 • Toegangscontrole
 • Meldkamer & alarmopvolging

 • Voordelen van gronddetectie van Vlinck®:

 • Voor gronddetectie onder vrijwel iedere bodembedekking
 • Volledig onzichtbaar te installeren
 • 10 jaar garantie op de speciale sensoren
 • Ook zeer interessant voor korte afstanden
 • Zeer weinig onderhoud
 • Benieuwd of Vlinck® gronddetectie voor u de juiste beveiligingsoplossing is? Neem dan contact met ons op. Een Vlinck beveiligingsadviseur helpt u graag verder!

  Wat anderen over ons zeggen

  De mannen van Vlinck hebben niet alleen onze eigen beveiligingsinstallatie gemaakt maar doen dat naar volle tevredenheid ook voor onze klanten

  Gerrit Boone Barneveld
  IT-waarmee-u-doelstellingen-haalt

  Aquaco is zeer tevreden met de beveiliging van het bedrijfspand door Vlinck Beveiligingstechniek

  Denise Peters Ede
  Van-Ee-hallenbouw-foto-1-camera

  De mensen van Vlinck zijn altijd bereikbaar ook 's avonds en op bijzondere tijden en proberen problemen dan ook direct op te lossen

  Diederik Cluistra Veenendaal
  Schermafbeelding 2021-08-25 om 15.01.03

  Wij zijn tevreden over de samenwerking met Vlinck, goede advisering, kennis van zaken, open en eerlijk en evt. veranderingen en/of misverstanden zijn prima bespreekbaar en worden naar tevredenheid opgelost!

  Jilis van Mourik Geldermalsen
  Jilis van Mourik

  In het hele traject van advies tot oplevering ervaar je bij Vlinck dat je met beveiligingsprofessionals samenwerk. Goede beveiliging en een Nilson bed zorgen voor de ultieme nachtrust

  Reindert Fluit Amersfoort
  3

  Borg gecertificeerde alarmsystemen voor uw bedrijfspand

  Bij Vlinck begrijpen we dat de veiligheid van uw bedrijfspand van het grootste belang is. Daarom bieden we speciaal voor bedrijven ontwikkelde alarmsystemen die niet alleen uw eigendom beschermen, maar ook voldoen aan de strenge eisen van de Borg certificering. Een Borg gecertificeerd alarmsysteem biedt de zekerheid dat uw beveiliging voldoet aan de hoogste standaarden, wat vaak ook een vereiste is voor verzekeraars.

  Een alarmsysteem op maat voor uw bedrijf

  Elk bedrijfspand is uniek en vereist een specifieke benadering van beveiliging. Onze experts staan klaar om samen met u een alarmsysteem te ontwerpen dat perfect aansluit bij de behoeften en risico's van uw locatie. Of het nu gaat om een klein kantoor of een groot industrieel complex, wij zorgen ervoor dat uw alarmsysteem op maat gemaakt is voor optimale veiligheid.

  Betrouwbare technologie en deskundige installatie

  Onze alarmsystemen voor bedrijven zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor inbraakdetectie en monitoring. Van geavanceerde sensoren tot slimme integratie met andere beveiligingssystemen, we zorgen ervoor dat uw bedrijfspand rondom beveiligd is. Bovendien garanderen onze ervaren installateurs dat uw systeem feilloos functioneert, zodat u met een gerust hart uw bedrijf kunt runnen.