Toegangscontrole
systeem

Alle controle over de toegang tot uw pand. Ook op afstand.

Uw organisatie. Vlinck toegangscontrolesysteem.

Vlinck beveiligingstechniek streeft ernaar haar klanten te ontzorgen op gebied van toegangscontrole. Het kan lastig zijn de juiste keus te maken wanneer u niet veel afweet van toegangscontrolesystemen. Vlinck neemt deze onduidelijkheid weg door samen met u te kijken naar de beste oplossingen voor uw pand. Met een adviesgesprek brengen wij uw behoeften in kaart en geven wij u het beste advies.

Detail_12

De voordelen

Toegang tot uw pand wordt efficiënter

Deuren kunnen op afstand geopend worden

Volledige controle op toegang met ons toegangscontrolesysteem

Voorkom dat ongewenste gasten toegang hebben tot uw pand

Kies voor een toegangscontrolesysteem

Naarmate uw bedrijf of organisatie groeit wordt een toegangscontrolesysteem steeds belangrijker. Bij uitbreiding van uw personeelsbestand maar ook bij uitbreiding van een extra productielocatie, winkelpand etc. wordt u genoodzaakt om weer na te denken over een toegangscontrolesysteem. U wilt immers goed inzichtelijk hebben wie, wanneer en tot welke ruimte toegang heeft. Daarnaast wilt u natuurlijk voorkomen dat mensen buiten uw organisatie toegang hebben tot het pand. Een toegangscontrolesysteem maakt organisaties efficiënter omdat men op afstand deuren kan ontgrendelen of een extern persoon via een digitale sleutel tijdelijk toegang kan verlenen tot bepaalde deuren.

Wij geven u graag advies

Vlinck heeft de kennis en kunde in huis om uw behoeftes en wensen te vertalen naar een toegangscontrolesysteem welke naadloos aansluit zodat u de volledige controle heeft over de toegang van uw pand. Past een elektronische knopcilinder beter bij uw organisatie of word het toch een deurbeslag of een wandlezer. Bedient men dit met een mobile-key, fingerprint, tag of via een app? Vlinck levert, installeert en onderhoud diverse fabricaten toegangscontrolesystemen zodat wij onafhankelijk voor u de beste oplossing bieden en toepassen.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste toegangscontrolesysteem? Neem dan contact met ons op. Een Vlinck beveiligingsadviseur helpt u graag verder!

Wat anderen over ons zeggen

We zijn zeer tevreden over de geplaatste slagboom. Complimenten voor de nette montage. In de toekomst zullen we zeker weer bij Vlinck aankloppen.

Jan Lekkerkerker Utrecht
WhatsApp Image 2023-01-26 at 10.11.21 (1)

Na een professioneel advies is de montage en de installatie deskundig en snel uitgevoerd. Dock North 024 is blij dat zij heeft kunnen samenwerken met Vlinck gezien hun toegevoegde waarde, de deskundigheid, de snelheid en de zeer vriendelijke, behulpzame nazorg.

Monique Scheepers Nijmegen
5ed6a792-e746-42e8-9d12-8c88c17c9f13

Wij zijn tevreden over de samenwerking met Vlinck, goede advisering, kennis van zaken, open en eerlijk en evt. veranderingen en/of misverstanden zijn prima bespreekbaar en worden naar tevredenheid opgelost!

Jilis van Mourik Geldermalsen
Jilis van Mourik

De mensen van Vlinck zijn altijd bereikbaar ook 's avonds en op bijzondere tijden en proberen problemen dan ook direct op te lossen

Diederik Cluistra Veenendaal
Schermafbeelding 2021-08-25 om 15.01.03

Aquaco is zeer tevreden met de beveiliging van het bedrijfspand door Vlinck Beveiligingstechniek

Denise Peters Ede
Van-Ee-hallenbouw-foto-1-camera

De mannen van Vlinck hebben niet alleen onze eigen beveiligingsinstallatie gemaakt maar doen dat naar volle tevredenheid ook voor onze klanten

Gerrit Boone Barneveld
IT-waarmee-u-doelstellingen-haalt