Brandbeveiliging voor bedrijven

Zorg dat uw pand volledig is voorbereid op mogelijke brand.

Voorkom brand met Vlinck brandbeveiliging

Vlinck ontzorgt u volledig op gebied van brandbeveiliging. Voorkom mensen leed en materiële schade. Samen kijken we naar de beste brandbeveiliging voor uw bedrijf. Vlinck beveiligingstechniek adviseert, installeert en onderhoudt.

Brandbeveiliging header

De voordelen

Brandbeveiliging voorkomt mensen leed en materiële schade

Volledig afgesteld op uw gebouw

U bent snel op de hoogte van brandgevaar

Waarom brandbeveiliging?

Als ondernemer of vastgoedbeheerder ziet men een investering zoals brandbeveiliging of een ontruimingsinstallatie als een kostenpost. Vraag eens aan een ondernemer waarvan zijn bedrijf en bedrijfsvoorraad in vlammen opging of brandbeveiliging of een ontruimingsinstallatie een kostenpost is? Deze ondernemer zal zeggen dat het juist een waardevolle investering is! U kunt verzekerd zijn tegen brand maar hoeveel bedrijven zijn er na een brand failliet gegaan? Of nog erger, een brand kost jaarlijks ook mensen of dierenlevens.

Wees voorbereid op brand

Brandbeveiliging of een ontruimingsinstallatie is in staat om mensen in het pand tijdig te waarschuwen zodat menselijk leed en materiële schade wordt voorkomen of beperkt. De ervaring uit het verleden heeft ervoor gezorgd dat er in het bouwbesluit is opgenomen wanneer en in welke situatie brandbeveiliging of een ontruimingsinstallatie verplicht is. Dit hangt af van de gebruiksfunctie en gebruiksoppervlakte. Ook zegt de NEN2535 en de NEN2654-1 hoe de brandbeveiliging of brandmeldinstallatie eruit komt te zien. Wel of geen doormelding, wel of geen jaarlijkse inspectie, en hoe uw brandbeveiliging of ontruimingsinstallatie onderhouden dient te worden.

Wij geven u graag advies

Wat komt er allemaal kijken bij brandbeveiliging en wat heeft u nodig? Worden er rookmelders, handmelders, sensorkabelsysteem, brandmeldinstallatie, ASD of een andere detectiemethode toegepast? Vlinck beveiligingstechniek voorziet u van professioneel advies.

Wilt u brand voorkomen of op tijd een signaal krijgen van brand? Neem dan contact met ons op. Een Vlinck beveiligingsadviseur helpt u graag verder!

Bekijk wat klanten van ons vinden

Buiten_1

Wat anderen over ons zeggen

Wij hebben gekozen voor Vlinck omdat het een professionele organisatie is! Ze begeleiden goed het proces in het voortraject en ook tijdens de uitvoering.

Michiel de Nijs Fort Zuidwijkermeer
Buiten_8

De mannen van Vlinck hebben niet alleen onze eigen beveiligingsinstallatie gemaakt maar doen dat naar volle tevredenheid ook voor onze klanten

Gerrit Boone Barneveld
IT-waarmee-u-doelstellingen-haalt

Aquaco is zeer tevreden met de beveiliging van het bedrijfspand door Vlinck Beveiligingstechniek

Denise Peters Ede
Van-Ee-hallenbouw-foto-1-camera

Vlinck is er voor je bedrijf wanneer dat nodig is.

Gerrald de Groot Autobedrijf de Groot Rhenen
De groot Rhenen

gecertificeerde Brandmeldsystemen: NEN 2535 conform en innovatief

Bij Vlinck begrijpen we dat geavanceerde brandbeveiliging essentieel is voor de veiligheid van uw bedrijf. Daarom bieden wij gecertificeerde brandmeldinstallaties aan die volledig voldoen aan de NEN 2535 norm. Deze norm garandeert dat onze systemen niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook optimaal afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijfspand.

Aspiratiesystemen: Vroege detectie voor maximale veiligheid

Een belangrijk onderdeel van onze brandbeveiligingsoplossingen is het aspiratiesysteem. Dit systeem is ontworpen om rook in een vroeg stadium te detecteren, zelfs voordat het zichtbaar is. Met een aspiratiesysteem bent u verzekerd van een snelle reactie op mogelijke brandgevaren, waardoor u kostbare tijd wint om te reageren en schade te beperken.

Efficiënte doormelding naar de Regionale Alarmcentrale (RAC)

Een ander cruciaal aspect van onze brandbeveiliging is de doormelding naar de Regionale Alarmcentrale (RAC). In het geval van een brand, zorgt dit systeem voor een directe melding aan de alarmcentrale, waardoor hulpdiensten snel geïnformeerd en gemobiliseerd kunnen worden. Dit is van onschatbare waarde voor de veiligheid van uw personeel en de bescherming van uw eigendommen.