BrandbeveiligingZorg dat uw pand volledig is voorbereid op mogelijke brand.

Voorkom brand met Vlinck brandbeveiliging

Vlinck ontzorgt u volledig op gebied van brandbeveiliging. Voorkom mensen leed en materiële schade. Samen kijken we naar de beste brandbeveiliging voor uw pand. Vlinck beveiligingstechniek adviseert , installeert en onderhoudt.

Brandbeveiliging header

De voordelen

Brandbeveiliging voorkomt mensen leed en materiële schade

Volledig afgesteld op uw gebouw

U bent snel op de hoogte van brandgevaar

Waarom brandbeveiliging?

Als ondernemer of vastgoedbeheerder ziet men een investering zoals brandbeveiliging of een ontruimingsinstallatie als een kostenpost. Vraag eens aan een ondernemer waarvan zijn bedrijf en bedrijfsvoorraad in vlammen opging of brandbeveiliging of een ontruimingsinstallatie een kostenpost is? Deze ondernemer zal zeggen dat het juist een waardevolle investering is! U kunt verzekerd zijn tegen brand maar hoeveel bedrijven zijn er na een brand failliet gegaan? Of nog erger, een brand kost jaarlijks ook mensen of dierenlevens.

Wees voorbereid

Brandbeveiliging of een ontruimingsinstallatie is in staat om mensen in het pand tijdig te waarschuwen zodat menselijk leed en materiële schade wordt voorkomen of beperkt. De ervaring uit het verleden heeft ervoor gezorgd dat er in het bouwbesluit is opgenomen wanneer en in welke situatie brandbeveiliging of een ontruimingsinstallatie verplicht is. Dit hangt af van de gebruiksfunctie en gebruiksoppervlakte. Ook zegt de NEN2535 en de NEN2654-1 hoe de brandbeveiliging of ontruimingsinstallatie eruit komt te zien. Wel of geen doormelding, wel of geen jaarlijkse inspectie, en hoe uw brandbeveiliging of ontruimingsinstallatie onderhouden dient te worden.

Wij geven u graag advies

Wat komt er allemaal kijken bij brandbeveiliging en wat heeft u nodig? Worden er rookmelders, handmelders, sensorkabelsysteem, ASD of een andere detectiemethode toegepast? Vlinck beveiligingstechniek voorziet u van professioneel advies.

Wilt u brand voorkomen of op tijd een signaal krijgen van brand? Neem dan contact met ons op. Een Vlinck beveiligingsadviseur helpt u graag verder!

Bekijk wat klanten van ons vinden

Buiten_1

Wat anderen over ons zeggen

Wij hebben gekozen voor Vlinck omdat het een professionele organisatie is! Ze begeleiden goed het proces in het voortraject en ook tijdens de uitvoering.

Michiel de Nijs Fort Zuidwijkermeer
Buiten_8

De mannen van Vlinck hebben niet alleen onze eigen beveiligingsinstallatie gemaakt maar doen dat naar volle tevredenheid ook voor onze klanten

Gerrit Boone Barneveld
IT-waarmee-u-doelstellingen-haalt

Aquaco is zeer tevreden met de beveiliging van het bedrijfspand door Vlinck Beveiligingstechniek

Denise Peters Ede
Van-Ee-hallenbouw-foto-1-camera

Vlinck is er voor je bedrijf wanneer dat nodig is.

Gerrald de Groot Autobedrijf de Groot Rhenen
De groot Rhenen