Camerabeveiliging voor bedrijven

Altijd en overal zicht op uw pand met camerabeveiliging.

Vlinck camera beveiliging.

Vlinck beveiligingstechniek wil haar klanten ontzorgen op gebied van camera beveiliging. Het kan lastig zijn de juiste keus te maken wanneer er zoveel opties zijn. Vlinck neemt deze onduidelijkheid weg door samen met u te kijken naar de beste oplossingen voor uw pand. Met een adviesgesprek brengen wij uw behoeften in kaart en geven wij u het beste advies.

Camerabeveiliging header

De voordelen

Altijd toegang tot de camera’s met de gratis app

Zichtbare camerabeveiliging werkt preventief

Onze camerabeveiliging brengt inbrekers goed in beeld

U kunt tot twee weken alle beelden terugkijken

Warmte detectie

Kies voor de juiste camerabeveiliging

Camerabeveiliging is niet meer weg te denken uit het straatbeeld of in andere omgevingen zoals industrie, retail, onderwijs, overheidsinstanties en de zorg. De software in en achter de camera’s zijn zo doorontwikkeld dat zij verschillende taken zelfstandig kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan het tellen van voertuigen, het tellen van personen of het signaleren van een brandhaard. Daarnaast zijn ze perfect voor het beveiligen van hoge risico risico omgeving waar inbraak kan plaatsvinden. Dit is zeer efficiënt en bespaard u uiteindelijk kosten. Zo verdient deze investering zichzelf uiteindelijk terug.

Welke camera heeft u nodig?

Bij aanschaf van camerabeveiliging is het van belang om helder te hebben wat het doel is. Internet staat vol met verschillende beveiligingscamera's en de prijzen variëren enorm. Door onze jarenlange ervaring en expertise d.m.v. scholing en werk in het veld weten wij welke camera het beste bij welk doel past. Ook adviseren wij u hoe u dient om te gaan met de AVG-wetgeving omtrent beveiliging camera’s. Kortom, Vlinck voorziet u van alle informatie die u nodig heeft en we denken graag met u mee.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste camerabeveiliging? Neem dan contact met ons op. Een Vlinck beveiligingsadviseur helpt u graag verder!

Bekijk wat klanten van ons vinden

Schermafbeelding 2021-08-25 om 14.58.38

Thermische camerabeveiliging

Steeds vaker worden thermische camera’s ingezet voor het vroegtijdig signaleren van beginnende branden. Een groot voordeel van een thermische camera t.o.v. een rookmelder is dat een thermische camera een brand in een eerder stadium ontdekt. Wanneer er een temperatuurverschil of beginnende rookontwikkeling ontstaat wordt dit direct gedetecteerd door de thermische camera en wordt er via de software gealarmeerd.Thermische camera als perimeterbeveiliging

Thermische camera’s kan men ook goed inzetten als beveiligingsmiddel om vroegtijdig personen of voertuigen te detecteren. Thermische camera’s als perimeterbeveiliging kan automatisch inbraak en andere mogelijke bedreigingen in een verscheidenheid aan ruwe omgevingen in real-time[E|V1] detecteren en lokaliseren. Dat kan zelfs in totale duisternis en onder alle weersomstandigheden. De thermische camera’s bieden 24/7 ononderbroken bewaking van afval faciliteiten, fabrieken en zonneparken die over het algemeen in afgelegen gebieden met slechte omgevingsverlichting staan. Zo is het algehele veiligheidsniveau in het gebied volledig te verbeteren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van thermische camera’s voor uw situatie? We helpen u graag verder

Wat anderen over ons zeggen

De mannen van Vlinck hebben niet alleen onze eigen beveiligingsinstallatie gemaakt maar doen dat naar volle tevredenheid ook voor onze klanten

Gerrit Boone Barneveld
IT-waarmee-u-doelstellingen-haalt

Aquaco is zeer tevreden met de beveiliging van het bedrijfspand door Vlinck Beveiligingstechniek

Denise Peters Ede
Van-Ee-hallenbouw-foto-1-camera

De mensen van Vlinck zijn altijd bereikbaar ook 's avonds en op bijzondere tijden en proberen problemen dan ook direct op te lossen

Diederik Cluistra Veenendaal
Schermafbeelding 2021-08-25 om 15.01.03

Wij zijn tevreden over de samenwerking met Vlinck, goede advisering, kennis van zaken, open en eerlijk en evt. veranderingen en/of misverstanden zijn prima bespreekbaar en worden naar tevredenheid opgelost!

Jilis van Mourik Geldermalsen
Jilis van Mourik

Professionele camerabeveiliging voor elk bedrijf

Bij Vlinck begrijpen we dat de beveiliging van uw bedrijfspand van essentieel belang is. Daarom bieden wij een breed scala aan professionele beveiligingscamera's specifiek ontworpen voor bedrijven. Onze camerasystemen zijn een perfecte combinatie van geavanceerde technologie en betrouwbaarheid, waardoor uw bedrijf 24/7 beveiligd is.

Innovatieve alarmsystemen met camera integratie

Een uniek kenmerk van onze service is de mogelijkheid om een alarmsysteem te integreren met camera's. Dit biedt een extra laag van beveiliging, waarbij het alarmsysteem naast het detecteren van inbraken ook visuele bevestiging biedt door middel van camera-opnames. Dit zorgt voor een snellere en meer accurate reactie in geval van een incident.

Camerasystemen op maat voor uw bedrijfspand

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we maatwerk in camerasystemen. Of het nu gaat om een klein kantoor of een groot industrieel complex, onze systemen zijn aanpasbaar aan uw specifieke beveiligingsbehoeften. Met onze expertise garanderen wij dat elk hoekje van uw bedrijfspand goed in beeld is.