Vlinck

Van begin

Tot eind

Wij zijn Vlinck

Vlinck neemt de verantwoordelijkheid voor adequate technische beveiliging van u over. Dat is de kern van onze meerwaarde.

Werken bij Vlinck? Bekijk onze vacatures

Vlinck vrijstaand

Wij zijn Vlinck

Het ontstaan van Vlinck

In februari 2017 startte Jacco Vlastuin met Vlastuin Beveiligingstechniek. Jacco had hiervoor jarenlang als werkvoorbereider en engineer gewerkt bij een beveiligingsbedrijf. Jacco heeft een passie voor de (beveiliging) techniek en heeft de benodigde diploma’s behaald. Hij mag zichzelf dan ook terecht expert noemen. Nadat zijn bedrijf hard begon te groeien is hij met Gerrit van Lagen in contact gekomen en is in maart 2020 Vlinck® geboren. Gerrit is als ondernemer al 30 jaar actief in de beveiligingsbranche en heeft in het verleden een beveiligingsbedrijf gehad. Deze kennis en ervaring kwam goed van pas om Vlinck verder te positioneren in de markt.

Momenteel bestaat Vlinck uit een team van 10 medewerkers en realiseren wij mooie projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten variëren van kleine camera of inbraakinstallatie tot een object voorzien van een inbraakinstallatie, brandmeldinstallatie, videomanagementsysteem, toegangscontrole, intercom,  slagboominstallaties  en verkeerspalen.

Voor ons is geen project te klein of te groot en wij streven altijd naar de beste oplossing voor de eindgebruiker. Deze wordt totaal ontzorgd en voorzien van een oplossing die aansluit op zijn specifieke situatie. Wij werken vanuit onze locatie in Renswoude.

Onze kijk op de toekomst

Vlinck wil een organisatie blijven waar een klant geen nummer wordt maar een klant (lees mens) blijft, met korte lijnen en rechtstreeks contact. Wij hebben ons als doel gesteld om het beste beveiligingsbedrijf van midden Nederland te zijn. Onze klanten zijn onze ambassadeurs en wij zijn pas tevreden als zij dat ook zijn!

Vlinck, een flinke naam

Graag vertellen we u meer over de naam Vlinck. Tijdens een brainstorm over de nieuwe bedrijfsnaam kwam naar voren dat we graag de V en de L van Vlastuin en van Lagen terug wilden laten komen. Deze letters uit de achternamen van de grondleggers van Vlinck zijn dan ook de beginletters geworden van onze bedrijfsnaam. Samengevoegd met het woord Flink resulteerde dit in Vlinck, een herkenbare naam met een unieke schrijfwijze.

Waarom het woord Flink? Flink betekent ook wel ‘moedig’ of ‘sterk van karakter’. In deze omschrijving herkennen we ons bedrijf. Ons enthousiaste team vormt een sterke basis van waaruit we altijd streven naar de beste oplossing voor de klant. We deinzen niet terug voor uitdagende projecten. Het karakter van Vlinck bestaat uit de kernwaarden: oplossingsgericht, klanttevredenheid en een no-nonsense aanpak. Op Vlinck kunt u bouwen.

Ons team van professionals

Vlinck33
Jacco Vlastuin Eigenaar - werkvoorbereiding - storingen
Vlinck39
Gerrit van Lagen Mede-eigenaar - Beveiligingsadviseur
Vlinck34
Erik Vlastuin Beveiligingsadviseur - verkoop - marketing
DSC08471
Mark Heijting Beveiligingsmonteur
GVE05302-2  verkleind
Joël Sabandar Beveiligingsmonteur
GVE05315 verkleind
Bertus Ter Maaten Beveiligingsmonteur
Vlinck36
Sjon van den Ham ZZP - Beveiligingsmonteur
Vlinck37
Eric van den Ham Beveiligingsmonteur
Gerben verkleind
Gerben van de Kamp Beveiligingsmonteur
Johannes-verkleind
Johannes van der Zande Werkvoorbereider
Henri-verkleind
Henri van Maanen Projectleider
Eline-verkleind3
Eline de Bruijn Marketing medewerker

Onze Partners

Van de Belt levert kwalitatieve en stijlvolle poorten en hekwerken. Na een gedegen plaatsing zorgen wij voor meer gemak en veiligheid met diverse slimme technieken. zoals hekwerkdetectie, een intercomsysteem of een camerasysteem. Samen zorgen we voor een totaaloplossing op maat.

Van de Belt toegangstechniek Nijkerkerveen
Poort flyer

Portacon is leverancier van slagbomen, poortopeners en toegangscontrolesystemen. We werken graag met de kwalitatieve producten waarbij we een veilige en eenvoudige toegang tot uw pand en terrein kunnen realiseren.

Portacon Toegangstechniek & Beveiliging Rijssen
S17 aangepast web2

BEVEILIGING VAN HET
HOOGSTE NIVEAU.

Vlinck ontneemt uw zorgen door zekerheid te bieden. Ben je onderweg? Waar u ook bent, u hebt altijd zicht op met onze beveiligingssystemen.

Het typisch concept van Vlinck® is geschikt voor elke omgeving. Van fabriek of kantoorpand tot warehouse of winkel. Van zorginstelling tot publiek gebouw. Ongeacht het gewenste beveiligingsniveau. We hebben veel ervaring met omgevingen waarin het risicoprofiel hoog is. Maar we bieden ook een efficiënte oplossing in gebouwen waar ‘nooit iets gebeurt’.

Werken bij Vlinck?

Werken bij Vlinck betekent veel eigen verantwoording en bijdragen aan de mooiste beveiligingsoplossingen.

Wat klanten zeggen over Vlinck

Aquaco is zeer tevreden met de beveiliging van het bedrijfspand door Vlinck Beveiligingstechniek

Denise Peters Ede
Van-Ee-hallenbouw-foto-1-camera

“In het hele traject van advies tot oplevering ervaar je bij Vlinck dat je met beveiligingsprofessionals samenwerkt. Goede beveiliging en een Nilson bed zorgen voor de ultieme nachtrust“

Rijndert Fluit Nilson
2

"Wij voelen ons veilig met Vlinck"

Jolanda van de Vliert Van de Fliert Houtbewerking
Van de Vliert houtbewerking

"Wij zijn tevreden over de samenwerking met Vlinck, goede advisering, kennis van zaken, open en eerlijk en evt. veranderingen en/of misverstanden zijn prima bespreekbaar en worden naar tevredenheid opgelost!"

Jilis van Mourik Jilis van Mourik Auto’s B.V.
Jilis van Mourik

"De mannen van Vlinck hebben niet alleen onze eigen beveiligingsinstallatie gemaakt maar doen dat naar volle tevredenheid ook voor onze klanten."

Gerrit Boone Boone IT
1614346423991

Samen bewust veilig.

Robert van Ollefen
 Quint & Van Ginkel B.V.
Quint & van Ginkel

“Met de groei van ons bedrijf neemt de waarde van ons pand en de inhoud toe. Vlinck® is voor ons de partner die niet alleen voor de beveiliging ervan zorgt, maar ook meedenkt met onze groei en toekomstvisie.”

Cluistra Aanhangwagens Jekuntmijhuren.nl
Jekuntmijhuren

Bij Vlinck denken wij aan: korte lijnen, optimale service en passie voor het vak!

Rochus Hardeman Rochus Relatiegeschenken
1584345880453

"Vlinck heeft binnen een werkdag een goedwerkend en betrouwbaar alarmsysteem bij ons geïnstalleerd. Naast het systeem zijn wij erg tevreden over de persoonlijke aandacht en service van Vlinck. Vlinck denkt graag met ons mee!"

Matthijs Post UBCenter
1625844650677