Systeemintegratie

Creëer overzicht binnen uw beveiligingssystemen.

Alles op één plek met systeemintegratie

Maakt u gebruik van verschillende beveiligingssystemen en merkt u dat dit verwarring oplevert? Met een systeemintegratie brengt u al deze verschillende beveiligingstechnologieën naar één plek.

Systeemintegratie

De voordelen

Al uw beveiligingssystemen op één plek

Een duidelijke gebruikersinterface

Verschillende technologieën op één plek met systeemintegratie

De meeste gebouwen zijn uitgerust met veelal verschillende technologieën, die meestal afkomstig zijn van verschillende producenten. Hierdoor kan het erg ingewikkeld en tijdrovend zijn om al deze verschillende technologieën te beheren met behulp van de specifieke beheertools van de elk afzonderlijke beveiliging en gebouwen beheersystemen.

Met een systeemintegratie heeft de beveiliging operator één oplossing voor het beheer en de controle van alle afzonderlijke systemen en technologieën in gebouwen of op meerdere locaties. Dit, door ze samen te voegen in één open, krachtige en intuïtieve gebruikersinterface. De meeste van deze systemen kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofddomeinen, namelijk veiligheid, beveiliging en comfort management.

Veiligheid

Veiligheid management is bedoeld om de veiligheid op de werkplek te beheren. Dankzij de open integratie structuur van security management software kan men alle soorten veiligheidsbeheersystemen koppelen en integreren. Denk hierbij aan alarmberichten, omroepsystemen, evacuatiesystemen, brand- en gevaar detectie enzovoort.

Beveiliging

Security management heeft te maken met de beveiliging van gebouwen, mensen en middelen, en daarnaast met de bescherming van informatie-, netwerk- en telecommunicatiesystemen. PSIM-software biedt van oudsher een platform waarin verschillende subsystemen en apparaten voor beveiliging geïntegreerd kunnen worden, zoals CCTV, toegangscontrole, inbraak, intercom etc.

Comfort

Comfort management heeft meestal betrekking op systemen die het klimaat in een gebouw regelen. Denk hierbij aan verwarming, ventilatie, airconditioning, koeling en bevochtiging. Maar ook verlichting, energieverbruik en stroom vallen hieronder. Met security management software maakt men het mogelijk om het niveau van comfort in gebouwen en op meerdere locaties nauwlettend in de gaten te houden.

Benieuwd wat voor de beste oplossing is? Neem gerust contact met ons. Een Vlinck beveiligingsadviseur helpt u graag verder.

Bekijk wat klanten van ons vinden

Jilis van Mourik

400+ KLANTEN GINGEN U AL VOOR

Wat anderen over ons zeggen

We zijn zeer tevreden over de geplaatste slagboom. Complimenten voor de nette montage. In de toekomst zullen we zeker weer bij Vlinck aankloppen.

Jan Lekkerkerker Utrecht
WhatsApp Image 2023-01-26 at 10.11.21 (1)

Na een professioneel advies is de montage en de installatie deskundig en snel uitgevoerd. Dock North 024 is blij dat zij heeft kunnen samenwerken met Vlinck gezien hun toegevoegde waarde, de deskundigheid, de snelheid en de zeer vriendelijke, behulpzame nazorg.

Monique Scheepers Nijmegen
5ed6a792-e746-42e8-9d12-8c88c17c9f13

Wij zijn tevreden over de samenwerking met Vlinck, goede advisering, kennis van zaken, open en eerlijk en evt. veranderingen en/of misverstanden zijn prima bespreekbaar en worden naar tevredenheid opgelost!

Jilis van Mourik Geldermalsen
Jilis van Mourik

De mensen van Vlinck zijn altijd bereikbaar ook 's avonds en op bijzondere tijden en proberen problemen dan ook direct op te lossen

Diederik Cluistra Veenendaal
Schermafbeelding 2021-08-25 om 15.01.03

Aquaco is zeer tevreden met de beveiliging van het bedrijfspand door Vlinck Beveiligingstechniek

Denise Peters Ede
Van-Ee-hallenbouw-foto-1-camera

De mannen van Vlinck hebben niet alleen onze eigen beveiligingsinstallatie gemaakt maar doen dat naar volle tevredenheid ook voor onze klanten

Gerrit Boone Barneveld
IT-waarmee-u-doelstellingen-haalt