Nederland

Beveiliging vrijstaande woning

Voor één van onze opdrachtgevers heeft Vlinck zijn woning mogen beveiligen. Deze woning is voorzien van een alarminstallatie en camerabewaking.

1
Projectreferentie vrijstaande woning

Voor één van onze opdrachtgevers hebben wij zijn woning mogen beveiligen. Deze woning is voorzien van een alarminstallatie en camerabewaking. In verband met privacy geven wij verder geen details maar informeren wij u waarom woningen beveiligd worden. Dit zijn de belangrijkste redenen:

  • In het verleden is men slachtoffer geweest van een woninginbraak/overval en men wil dit niet nog een keer meemaken
  • Verzekeraar eist op basis van aanwezige attractieve een alarminstallatie of andere maatregelen conform de VRKI kaart van Centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid (CCV)

Wat is de aanpak van Vlinck?

Nadat wij zijn benaderd door onze (potentiële) relatie wordt er een afspraak gepland met een beveiligingsadviseur van Vlinck. Tijdens deze afspraak wordt gekeken naar de risico’s, aanwezige attractieve goederen, bouwkundige staat van het object en naar de gevolgen van de eventuele toepasbare maatregelen. In een woning is gemak en comfort nog belangrijker dan in een zakelijke omgeving. Tijdens deze afspraak wordt er een intakedocument opgesteld. Na de afspraak maakt de beveiligingsadviseur een risicoanalyse & beveiligingsplan en een voorstel met de benodigde beveiligingsmaatregelen volgens de VRKI kaart van het CCV. Wanneer de opdrachtgever akkoord is met het voorstel wordt dit uitgevoerd en toegepast in de woning. De beveiligingsengineer maakt als de alarminstallatie gereed is een rapport van oplevering (RvO). Op basis van het intakedocument, risicoanalyse & beveiligingsplan en het rapport van oplevering wordt er een VEB-beveiligingscertificaat afgegeven. Wanneer de alarminstallatie jaarlijks wordt onderhouden is het VEB-certificaat 5 jaar geldig en anders 1 jaar. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de meeste storingen worden voorkomen de installatie een langere levensduur heeft en snelle detectie blijft gewaarborgd.


Wij hebben de woning voorzien van:

Alarmsysteem
Geïntegreerde rookmelders
Beveiligingscamera's
Ook een beveiliginsvraagstuk
Beveiligingscamera thuis
11
18
Alarmsysteem thuis header
9