Veenendaal

Beveiliging bij De Rooy

Vlinck heeft het pand van De Rooy volledig voorzien van beveiliging.

2

Projectreferentie De Rooy Metaaldesign

De Rooy Metaaldesign ontwerpt en produceert al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat. Vele architecten en aannemers maken graag gebruik van de stalen deuren en trappen welke De Rooy Metaaldesign vervaardigen. De Rooy Metaaldesign opereert vooral in het hoge segment: luxe woningen, hotelketens, kantoren. Kwalitatief zijn zij echt onderscheidend. De medewerkers van De Rooy Metaaldesign zijn meester in het bewerken van stalen binnendeuren en trappen.

De beschikbare ruimte in Ederveen werd te krap en daarom verhuisde De Rooy Metaaldesign in 2020 naar een nieuw pand aan het Bastion in Veenendaal, met kantoor, showroom en werkplaats, verdeeld over vier verdiepingen.

Ook net als De Rooy Metaaldesign op zoek naar een partner voor de beveiliging? Vul onderstaande gegevens in en een Vlinck beveiligingsadviseurs neemt contact met u op!

WIJ REALISEERDEN HIER:

Alarmsysteem
Geïntegreerde toegangscontrole oplossing
Camerabewaking
Ook een beveiligingsvraagstuk?
22
9
13
26
16
23
32