Amersfoort

Beveiliging bij Nilson Beds

Op de Hanzeboulevard 26 in Amersfoort heeft Nilson Beds sinds het voorjaar 2020 haar nieuwe onderkomen. Interior designers Marcel Wolterinck en Remy Meijers tekenden voor het exterieur en interieur van het nieuwe pand. Vlinck verzorgde de beveiliging.

16
Projectreferentie Nilson Beds

Al bijna 15 jaar werkt Nilson Beds vol passie aan het ontwerpen, produceren en leveren van fantastische bedden. Gezond en comfortabel door natuurlijke materialen, vormgegeven door top ontwerpers. Uniek door een complete collectie accessoires zoals hoofdborden, meubelen, dekbedden, kussens en bedlinnen. Bij Nilson gaan design en vormgeving samen met vele jaren van ambachtelijk vakmanschap. Met de wetenschap dat de kwaliteit van uw nachtrust bepalend is voor een gezonde en vitale dag, maakt Nilson gebruik van echte natuurlijke materialen. Deze materialen zoals wol, katoen en paardenhaar geven een aangenaam comfort en een luchtig en droog slaapklimaat. Elk bed wordt in Nederland volledig met de hand opgebouwd. Uniek in zijn soort en gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Nilson levert haar producten wereldwijd. Particuliere en zakelijke klanten worden volledig ontzorgd. Steeds meer hotels kiezen ervoor om hun gasten te laten genieten van het geweldige comfort van Nilson bedden. Een bed is dan ook een van de belangrijkste elementen in een hotel. Alle hotels waar Nilson de bedden mocht leveren, zijn zeer content met de kwaliteit en service van Nilson en vooral met de enthousiaste reacties van hun tevreden gasten. Als specialisten verzorgen zij desgewenst het gehele traject, van advies en aankoop tot levering en montage.

Reindert Fluit (Founder Nilson Beds):
“In het hele traject van advies tot oplevering ervaar je bij Vlinck dat je met beveiligingsprofessionals samenwerk. Goede beveiliging en een Nilson bed zorgen voor de ultieme nachtrust“

WIJ REALISEERDEN HIER:

Alarmsysteem met geïntegreerd toegangscontrolesysteem
Brandmelding/ontruimingsinstallatie
Camerabewaking in en rondom het pand
Ook een beveiligingsvraagstuk?
19
12
14
Brandbeveiliging header
5